fbpx
Hyvinvointi, Tyyli ja kauneus

Kisadieetti alkoi tänään!

Kisadieetti alkaa tänään ja dieetti kestää tällä kertaa 11 viikkoa. Tarkoitus on päästä siihen kuntoon, joka oli Lahdessa ja toivottavasti hiukan lihaksikkaampana varsinkin ylävartalosta, jota on treenattu ahkerasti syksyn kilpailujen jälkeen.

Sain ladattua hyvin akkuja reissussa ja pohdittua tulevan vuoden suunnitelmia. Tein reissussa päätöksen siitä, että lähdenkö kilpailemaan kevään Fitness Classicissa ja tulin siihen lopputulokseen, että keväällä lähden kilpailemaan. 

Tietyllä tapaa mentaliteetti kilpailijana on muuttunut vuosien varrella. Sitä ei enää koe tarpeelliseksi hehkuttaa päätöstä lähteä kilpailemaan, vaan tämäkin päätös tuli oikeastaan itsestään, omasta sisäisestä halusta lähteä haastamaan itsensä uudelleen.

Ben Weider Legacy Cup 2016 syksy

Tottakai näin muutaman SM -pronssin jälkeen halu voittaa on kova. Vielä ei ole palaset loksahtaneet niin hyvin kohdalleen kilpailuissa, joihin olen osallistunut ja virheistä oppineena lähden taas tulevaan kisakauteen. Mielessä on tiettyä rauhallisuutta ja tuttu päättäväisyys nyt on ollut aina matkassa. 

Matkaa kilpailuihin tukee monta hienoa yhteistyökumppania, joita tulen paljastamaan tässä lähiaikoina. Kauneudesta ja lavalookista huolehtii Blend Beauty, jossa kävin päivittämässä auringon vaalentamat hiukset takaisin tummempaan ruskeaan, jossa olen viihtynyt jo monta kuukautta.

teippipidennys
Luonnon valo saa hiukset näyttämään punertavilta, vaikka ovat ruskeat luonnossa 😀

Tummemmalla ruskealla mennään myös kisoihin ja lookki mietittiin tänään lähes valmiiksi. Tällä kertaa lähdetään suoralla, kiiltävällä tukalla kisoihin ja meikki tulee olemaan hiukan erilainen, kuin aiemmin. Pidän teidät mukana kisavalmisteluissa ja kerron eri vaiheista, joita valmistautumiseen kuuluu. 

teippipidennys

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *