fbpx

Tervetuloa blogiini! Täällä kirjoittaa Pauliina Pakarinen, 27-vuotias markkinoinnin asiantuntija, fitnessvalmentaja ja bloggaaja.

Pauliina Pakarinen blogiura

Blogiurani alkoi jo 8 vuotta sitten, jolloin elämän täytti fitnessharrastus. Kilpailin viisi vuotta bikini fitness kisalavoilla, josta syttyi vielä suurempi intohimo terveelliseen elämäntapaan. Intohimo ohjasi personal trainerin opintoihin ja fitnessyrittäjyyteen. Vielä Suomessa asuessani työskentelin fitnessyrittäjänä ja autoin satoja naisia sekä miehiä pääsemään kuntoon ja löytämään lisää positiivisuutta arkeen.

Olen valmistunut Haaga-Heliasta tradenomiksi vuonna 2018 ja työt nappasivat minut heti valmistumisen jälkeen mukaansa ja ura markkinoinnin asiantuntijana alkoi. Unelmani on aina ollut asua ulkomailla ja vuoden 2019 alussa unelma toteutui, kun muutin Maltalle, jossa nykyään asun.

Yksi unelma toteen – muutto ulkomaille

Suurin syy Maltalle muuttamiseen oli työt, joita täällä pohjoismaalaisille riittää. Työskentelen digimarkkinoinnin asiantuntijatehtävissä ja minulla on jatkuvasti myös mielenkiintoisia projekteja markkinoinnin freelancer-töiden parissa menossa. Teen verkkovalmennuksia enää pienessä mittakaavassa eli jos tarvitset jeesiä elämäntapamuutoksen kanssa niin pistä viestiä!

Arki on suhteellisen kiireistä, mutta olen aina nauttinut pitää monta rautaa tulessa. Maltalla elämä työn ulkopuolella on rennompaa kuin Suomessa ja blogin kautta pääset sukeltamaan elämään tällä kivikkoisella, mutta niin sympaattisella saarella. Rakkaus Suomeen ei ole päässyt häipymään ja käyn säännöllisesti myös kotimaassa.

Mitä löydät blogista?

Vaikka fitnessura on takana päin, on treenaaminen ja terveellinen elämäntapa ovat siitä huolimatta intohimojani. Blogista löydät vinkkejä terveelliseen elämäntapaan, unohtamatta kuitenkaan kaikkea muuta elämää sen ympärillä. Vaikka tavoitteita pitää olla niin elämää ei saa mielestäni ottaa liian vakavasti 🙂

Blogistani löytyy elämänmakuista menoa, hyvinvointia, treeniä, kauneutta, elämästä nautiskelua ja matkustelua. Pyrin aina löytämään asioista positiivisen puolen ja sen mukaan myös elän. Jotta blogi ei olisi pelkkää höttöä ja kiiltokuvia, kerron myös rehellisesti elämän vaikeista vaiheista ja tykkään ottaa kantaa esillä oleviin puheenaiheisiin.

Mukava, kun tulit blogiini ja toivottavasti löydät täältä paljon mielenkiintoista luettavaa. Minulle voi koska vain laittaa viestiä, jos sinulle tulee mieleen palautetta, postaus- tai kehitysehdotuksia: pakarinen.pauliina@gmail.com

Nähdään siis blogissa! 🙂

Terkuin,

Pauliina

pauliina pakarinen - blogi fitness