fbpx
Treeni

Fitness Classic – miten meni noin niin kun omasta mielestä?

Kisat on nyt taputeltu ja viidennen sijan pystin kanssa lähdettiin tällä kertaa Kulttuuritalolta kotiin. 

Ensimmäinen tuntemus? Pettymys. Heti kisojen jälkeen: kiitollisuus. Siihen voi oikeasti tiivistää hyvin fiilikset eilisestä kilpailusta. 

bikini fitness kisameikki
Look: Blend Beauty

Kun näin kuvat jälkeen päin meistä finalisteista, niin selväähän se oli, että kunto olisi voinut olla kireämpi. Ero mun ja voittajan välillä oli aika suuri kireydessä ja sitä myötä siinä, miltä kroppa muutenkin line upissa näyttää. En nyt tiedä miten muotoilisin tämän ja tuntuu hassulta sanoa näin, mutta olen tyytyväinen, vaikka en olekaan tyytyväinen 😀 

No, aloitetaan vaikka siitä, että tämä oli tosiaan elämäni ensimmäinen dieetti, jonka toteutin itse. Dieetin alkuaika meni helposti ja paino tippui hyvään tahtiin. Loppua kohden korostui se, että olen tässä oikeasti yksin ja muutama päivä ennen kisaa oli oikeasti aivan järjettömät paineet itseni kanssa. Ajattelin jopa niissä mielen myllerryksissä, että ehkä en mene koko kisaan ollenkaan 😀 Sillä hetkellä päätin, että hitto mä aion olla todella ylpeä siitä työstä, minkä olen tehnyt ja aion nauttia siitä pienestä hetkestä lavalla, joka se jokaisessa kilpailussa loppujen lopuksi on.

Pidin tämän lupauksen itselleni ja todella nautin olla lavalla! Olen aiemmin kärsinyt esiintymisjännityksestä, mutta kas kummaa, se oli poissa! Musta tuntui, että olisin voinut hymyillä koko ajan ja se todella näkyi. Olen saanut jo paljon kommentteja siitä, että esiintyminen oli parantunut taas ihan huimasti viime kerrasta. 

fitness classic pakarinen

Olin myös lookiin todella tyytyväinen. Blendin Laura todella osaa. Nyt tiedän jatkossa, että se on suorat hiukset, joilla kisoihin lähdetään! En kestä miten upean meikin Laura mulle teki. Niin kaunis ja naisellinen ja sopi täydellisesti yhteen punaisten bikinien kanssa. Moni on varoitellut punaisista bikineistä ja niiden mahdollisesti tuomasta tunkkaisesta lookista, mutta itse tunsin säteileväni punaiset bikinit päällä. Ne oli kyllä niin mun juttu! 

Kaiken kaikkiaan, omasta mielestäni täysin oikea sijoitus mulle. Olen oppinut niin paljon tästä dieetistä ja itsestäni, että en oikein edes vielä käsitä asiaa. Tästä on hyvä jatkaa ja tiedän jatkossa, että mikä on mulle optimaalisin kisapaino ja miten teen viimeistelyt. 

Nyt aloitan reverse -dieetin, jonka toteutuksesta tulen varmasti kertomaan myös täällä. Kovat treenit jatkuvat samantien ja suuremman ruokamäärän voimalla alan tahkoa lisää lihasta tähän kroppaan.

Suunnitelmissa on tosiaan edelleen osallistua Arnold Amateuriin syyskuussa, joten kunto on pidettävä siistinä, mutta lihasta saa todella tulla lisää. Siellä on oltava myös kireänä!

Mutta nyt tosiaan treenataan. Mä pidän kehityskaudesta, koska tykkään treenata lujaa ja syödä paljon haha! 😀 Arnoldin jälkeen on sitten SM-kilpailu ja Ben Weider kilpailu Expossa, jonne tottakai myös osallistun. Tästä todellakin tuli siis kisavuosi, mutta myös opettavainen sellainen. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin hyvällä mielellä! 🙂

Tässä muuten mun sarjan finaali taltioituna

 

 

 

(19) Kommentit

 1. Mun mielestä sun “pehmeys” korostui, koska viimeks olit niin super kireä 😀 katsoin kuvia ja oikein mietin et mikähän mylly tästä tulee kun viimeksi sait melkeen noottia siitä että olit liian kireä ja nyt selvästi (finaalin) pehmein. Mun mielestä näytit kyllä kuitenkin tosi hyvältä vaikka varmasti joo voittoon olisi tarvinnut vielä tiristää vähän lisää 🙂
  Mun mielestä taas ne vihreet bikinit sopi sulle paremmin tai ehkä vaan kuvissa ei sitten näyttänyt niin hyviltä 😀 punaisia on ehkä niin monella niin tuntuu hukkuvan massaan? (no on kyllä vihreitäkin paljon mutmut) En osaa sanoa. Kuitenkin paljon onnea finaalisijoituksesta ja tosiaan hieno suoritus kun hoidit koko homman itsenäisesti 🙂

  1. pauliinafitworld says:

   Hahah totta, itseänikin itseasiassa huvitti ihan sama asia 😀
   Kiitos paljon!! 🙂

 2. Clarissa says:

  Ihana tuo lookki. Punainen kyllä sopii tosi hyvin. Samoin hiusten väri. Katsoin äsken sun kävelyn tuosta videosta ja oli kyllä upea! Oman dieetin toteuttaminen oli varmasti mielenkiintoista ja kyllä kannatti lavalle mun mielestä nousta. Harmi kun en päässyt kultsalle katsomaan! Jatka samaan malliin! <3

  1. pauliinafitworld says:

   Kiitos Clarissa! <3

 3. Ensiksi onnea kisoista ja viidennestä sijasta! Suorat hiukset ehdottomasti, olet niillä raikkaan näköinen. Todellakin ole ylpeä itsestäsi, olet huimasti kehittynyt. Et pelkästään vuoden aikana, vaan näinä vuosinakin kun olet blogia pitänyt. Olet kehittynyt niin fyysisesti kuin henkisesti. Tai näin on blogin kautta välittynyt 🙂 on todella inspiroivaa nähdä sinun motivaatiosi ja intosi. Jatka samaa rataa niin saat jatkossakin olla vain ja ainoastaan tyytyväinen itseesi!!:)

  1. pauliinafitworld says:

   Kiitos paljon! 🙂
   Ihana kuulla, että myös henkinen kasvu välittyy blogista ulos päin.

 4. Tää kisalook oli paras sun lookeista ikinä! 🙂 Suorat tummat hiukset sopii sulle tosi kivasti!

  1. pauliinafitworld says:

   Mukava kuulla! 🙂

 5. Utelias says:

  Onnea finaalisijoituksesta! Nyt vaan vielä vähän kireämpi paketti syksyyn niin menestys on taattu! 🙂 Yksi kysymys kuitenkin heräsi, voi olla omaa tietämättömyyttä tosin: kuinka suuri määrä lihasta on realistisesti mahdollista tehdä kun aikaa on muutama kuukausi? Luultavasti kuitenkin viimeistään heinäkuussa palaat dieetille, jotta vaadittava kireys on mahdollista saavuttaa?

  1. pauliinafitworld says:

   Kiitos paljon! 🙂
   Eihän siinä ajassa mitään ihmeitä tehdä. Sellainen kilo lihasmassaa vuodessa on maksimissaan mahdollista rakentaa, joten siitä voi laskea, että ei parissa kuukaudessa kovin suuria muutoksia tehdä 🙂

 6. Mun mielestä paras lookkisi ehdottomasti 🙂 onnittelut vielä 😊

  1. pauliinafitworld says:

   Kiitos paljon! 🙂

 7. Krista says:

  Mielestäni olit oman sarjasi upein! Kokonaisuus oli mielestäni täysi 10! Tsemppiä jatkoon 🙂

  1. pauliinafitworld says:

   Ihana kuulla. Kiitos paljon! 🙂

 8. Melkoista puuhaa varmaan tuo diettaus,ja se kunnon saaminen just kohdilleen..upea olit! Alakroppa aavistus kireempi ni olis Ollu suurin pokaali sinun😉 ja itse liputan vaaleammille hiuksille,mutta makuasioita..Onnittelut!

  1. pauliinafitworld says:

   Se on kyllä rankkaa hommaa, ei voi muuta sanoa -ja tarkkaa! 🙂 Kiitos paljon! 🙂

 9. Mariem says:

  Onnea Pauliina! Täältä on kiva lukea sun matkasta lavoille ja fiiliksiä, huippua työtä oot tehnyt! Paljonhan on mielipide asioita, look oli mielestäni tosi onnistunut ja peukku suoralle tukalle, tyylikäs! Tää oli varmasti paras kisa ns “mokailla”, mielummin nyt testaa mikä ei toimi ja mitä voi korjailla kuin vaikka Arnoldissa. Hurjasti tsemppiä, veikkaan et tuut vielä tänä vuonna kantamaan monta pokaalia kotiin!

  1. pauliinafitworld says:

   Kiitos paljon! 🙂 Ja oot ihan oikeessa, tää oli tavallaan tälläinen harjoituskisa mulle 😀

 10. […] Fitness Classic – miten meni noin niin kun omasta… […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *