fbpx
Treeni

Fitness MM-kisat

Eilen käytiin fitnesin MM-kisat Puolassa ja itse seurasin myös tuloksia silmä kovana kotistudiosta. 

Mua kiinnosti tietenkin eniten bikinikisaajien tulokset. Mun mielestä Suomella oli hyvät edustajat bikinisarjoista. Mä odotin varsinkin Johanna Hermansin ja Emmi Juhalan sarjoja. Johanna on tehnyt niin hurjan kehityksen tämän vuoden aikana ja oli mun mielestä ihan jäätävässä kunnossa. Johanna on mun mielestä myös kansainvälisen lookin omaava kilpailija. 

Hermans toinen oikealta
Hermans toinen oikealta

Emmi Juhalahan oli jo SM-kisoissa upeassa kunnossa ja nyt kuvia MM lavalta katsoessa näkee, että töitä on tehty tässä välissä ahkerasti. Mun mielestä myös look oli onnistunut ja fresh. 

fitnessmm-emmijuhala

Bikinikilpailijoista ainut oli Caroliina Kinnarinen, joka toi viidennen pystin kotiin kilpailusta. Viides sija on todella kova suoritus näin kovassa kilpailussa! Caroliina oli saanut kiristettyä kroppaa SM-kisoista hurjasti ja lookki nyt on aina yhtä upea, olemuksesta puhumattakaan. 

Caroliina toinen oikealta
Caroliina toinen oikealta

Mä oon oikeesti vähän pettynyt, että enempää mitaleita ei Suomen bikini kilpailijoille kisoista tullut, mutta tämä kertoo sen, että taso maailmalla on pirun kova! Lihasta pitää olla lähes body fitness kisaajan lihasmassan verran, lookit on mietitty viimeisen päälle ja esiintyminen on hyvin itsevarmaa. Omaa olemassaoloaan ei tosiaankaan pyydellä anteeksi 😀 

Mä olin itse Ben Weider kilpailussa seitsemäs ja kertoo sen, että matkaa lajin huipulle on vielä. Yksi tämän lajin parhaita puolia on, että koskaan ei voi olla täysin valmis ja aina voi parantaa, pieniäkin juttuja. 

Tässä alla muutamia voittajakuusikoita

Ja tässä alla kaikkien sarjojen voittajat

Aikamoisia pakaroita!
Aikamoisia pakaroita!

Ja tässä vielä alla overallin voittaja

Mä en ole itse vielä päättänyt, mitä teen kevään Fitness Classicin suhteen. Mä rakennan varsinkin yläkroppaa isommaksi ja paremmaksi, hion esiintymistä jne. Mä katson keväällä, miltä fysiikka näyttää miettien kansainvälisiä lavoja. Jos pääsen joku kerta arvokilpailuun, niin haluan, että mulla on myös mahdollisuus pärjätä siellä. Sellaisia tilaisuuksia kun ei ihan joka vuosi tule. 

Jos en kisaa vielä keväällä, niin Arnold on ensimmäinen sopivaan ajankohtaan tuleva arvokilpailu, johon aion hakea kilpailulupaa. Sitä ajatellen saan vielä muutaman kuukauden lisää hioa fysiikkaa. Sitten tietysti syksyllä Ben Weider ja SM-kilpailut. Aion käyttää hyödyksi luvan kilpailla kansainvälisesti. 

Nyt mä keskityn työn tekemiseen ja pyrin ottamaan kaiken irti tästä kropasta treenien suhteen. Kasvatan metaboliikkaa nostamalla kaloreita pikkuhiljaa ja jokainen treeni vedetään täysiä. Vaikka olen yksin, niin en periaatteessa ole yksin, kun ympärillä on niin monta kovaa ammattilaista näissä hommissa.

Tällä viikolla onkin tarkoitus treenata lyhyitä sarjoja ja viedä treenit ihan äärirajoille. Viime viikko treenattiin volyymi tyyppisesti. Huomasin volyymitreeneissä, että painoja sai nostaa hurjasti. Voimatasot ovat kasvaneet selkeästi ja se on varmasti kovien treenien ja uuden fiksatun ruokavalion ansiota. Tuntuu, että tuntuma on ihan älytön treeneissä. Kyllä vaan jokaisella osa-alueella on merkitystä! MM-kisoista tulleella lisämotivaatiolla on hyvä lähteä tähän viikkoon! 

(12) Kommentit

 1. Etkö mennytkään muihin kisoihin, joihin suunnittelit meneväsi syksyn kilpaislujen jälkeen?

  1. pauliinafitworld says:

   Mulla ei ollu tarkoitus mennä enää tänä vuonna kilpailemaan, keväällä vasta 🙂

 2. On kyllä kova taso. Saa olla lihasta ja aika kireessä kunnossakin! Suomella oli hyvät edustajat tänä vuonna ja jokainen ansaitsi paikkansa kisoissa.

  1. pauliinafitworld says:

   Niin oli, pidin Suomen joukkueesta tosi paljon! 🙂

 3. camilla says:

  samaa mieltä taso aivan ääretön jopa mahdoton.tuntuu että monilla kisaajilla ei elämään muuta mahdukaan kun voitto ja sitten kun jos on rahaa tietty parhaaseen valmentajaan ym valmisteluihin menee rahaa.ja ilman silikoneja ym leikkauksia tuntuu ettei pärjää vai mitä mieltä?pitää olla huulet rinnat kaikenlaiset hius vartalo hammashoidot

  1. Emilia says:

   Siihen on syynsä miksi monet kilpailijat ottavat silikonit: koska dieettaus ja varsinkin jatkuva painon jojoilu pienentävät rintoja ja pahimmassa tapauksessa tekevät niistä riippuvat. Tissit tuo ryhtiä ja sitä toivottua kokonaisuutta. Ja kyllähän sitten monet laittavat muuta vaihtoehtoista täytettä, jos ei silikoneja tai kunnon luomurintamusta ole.

  2. pauliinafitworld says:

   Näissä maailmanmestaruuskisoissa näkee, että laji on todellista urheilua ja jos niitä kärkipaikkoja hakee niin silloin se elämä pyörii aika lailla vain kisaamisen ympärillä. Eihän ne silikonit ole pakolliset, mutta kun noissa lihasmassoissa pyöritään, niin ne tuovat naisellisuutta ylävartaloon. Kisaajat maailmalla on myös luonnostaan tosi kauniita

 4. Juustis says:

  mun on pakko kommentoida kun on pistänyt silmään jo parissa postauksessa: metaboliikka ei ole mikään sana! 😀 Se on METABOLIA suomeksi 😀 Kiitos että sain avautua!!

  1. pauliinafitworld says:

   Ole hyvä 🙂

 5. toi vika kuva on horrible. 😀 sanaton.

 6. susanna says:

  Eipä ollut yhtä upea voittaja kuin viime vuonna 🙂 Kova taso näyttää kyllä kisoissa olleen. Osaatko antaa jotain näkökulmaa tuohon, miksiköhän Caroliina Kinnarinen pärjäsi noin hyvin? Kun hänellä ei tuota lihasmassaa ole juuri nimeksikään kun vertaa muihin kilpailijoihin. Esimerkiksi Emmi Juhalan odotin pärjäävän paremmin. Mutta tokihan myös esiintyminen vaikuttaa paljon.

  1. pauliinafitworld says:

   Caroliina oli ainakin SM-kisoissa erottunut muista kilpailijoista freshillä lookilla. En ole päässyt näkemään Caroliinan esiintymistä livenä, kun itse kisasin, mutta uskoisin, että myös sillä on suuri merkitys. Caroliina oli kyllä saanut kiristettyä vielä SM-kisoista ja näytti mielestäni todella hyvältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *