fbpx
Treeni, Yleinen

TOP 10 Bikini fitness -kisaajat 2016

Vuosi lähentelee loppuaan ja ajattelin sen kunniaksi järjestää aivan mun oman Bikini Fitness Awards -gaalan, jossa asetan TOP 10 järjestykseen mun mielestä vuoden 2016 parhaimmat bikini fitness -kilpailijat.

Arvioin kilpailijoita pääosin sen mukaan, kenellä koen olevan potentiaalia lajissa myös tulevaisuudessa. Tällä listalla oleva kilpailija ei siis välttämättä ole oman sarjansa voittaja. 

1 Johanna Hermans

Johanna hermans

Johanna hermans

Bikini fitness kuningattaren paikan ansaitsee mielestäni ylivoimaisesti -160 cm sarjan voittanut Johanna Hermans. Olen seurannut Johannan kilpailu-uraa jo pitkään ja Johanna on todellakin näyttänyt kaikille, mihin hänestä on lajissa Suomessa ja kansainvälisesti. Olin itse seuraamassa kevään Fitness Classicissa, miten Tanja Sundell vei voittopokaalin Johannan nenän edestä ja nyt syksyllä Johanna sai itsekin maistaa kultamitalia ja täysin ansaitusti. Tässä lajissa näkee harvoin niin huikeaa kehitystä, jonka Johanna on saanut lyhyessä ajassa aikaan. Johannalla on mielestäni mahdollisuudet pärjätä hyvin myös kansainvälisesti. Vähän vielä lihasmassaa lisää, niin Johanna on kova vastus ulkomaisille kilpailijoille. Lookin puolesta Johanna on mielestäni yksinkertaisesti upea. 

2 Melina Keltaniemi

melina keltaniemi

melina keltaniemi

Kansainvälisesti mainetta nuoresta iästä huolimatta niittänyt Melina Keltaniemi pääsee tällä kertaa toiselle sijalle. Melina on näyttänyt bodykansalle, että hän on omillaan niin kotimaisilla, kuin kansainvälisillä lavoilla. Melina on lavalla upea ilmestys, johon katse kiinnittyy takuuvarmasti. Upea rakenne ja luonnollinen esiintyminen ovat Melinan parhaita puolia. Melina on vielä nuori ja edessä on varmasti monia hienoja kilpailuja lajin parissa. Melina kilpaili Fitness Expossa -163 cm sarjassa voittaen sen. 

3 Emmi Nenonen

Emmi nenonen

 

 

Emmi nenonen

Emmi Nenonen räjäytti potin Jyväskylän karsinnoissa voittamalla oman sarjansa. Emmillä on bikini fitnesiin loistavasti sopiva rakenne ja lihaksisto on kaunis ja esteettinen. Emmin rakenne kuvastaa mielestäni hyvin sitä, miten siroja parhaimmat bikini fitness kilpailijat ovat vartalostaan. Emmin esiintyminen Jyväskylässä oli mielestäni upean ammattimaista ja voitto ei jäänyt Fitness Expossa kauas Melinan viedessä kirkkaamman pokaalin. Emmillä on varmasti mahdollisuudet pärjätä lajissa tulevaisuudessa hyvin ja on vain ajan kysymys, milloin Emmi vie SM -kisoissa sen kirkkaimman mitalin. Emmin look on mielestäni todella tasapainoinen. 

4 Emmi Juhala

Emmi Juhala

Emmi juhala
Emmi oikealla

 

Emmi Juhala on mulle tuttu kilpailija ja vaikka ollaankin kilpailtu monet kerrat samassa sarjassa, niin meillä on lämpimät välit. Emmi ansaitsee ehdottomasti paikan bikini fitnesin kärkinimissä Suomessa. Emmi voitti Fitness Expossa -168 cm sarjan ja pääsi sen ansiosta MM -kilpailuihin. Emmi on todellinen kilpaurheilija ja pää pysyy kylmänä ihailtavalla tavalla. Jos jostakin kilpasiskosta voi saada motivaatiota, niin Emmistä! Emmi omaa upean lihaksiston ja rakenteen ja omaa mielestäni kansainvälisille lavoille sopivan lihaksiston. Emmi panostaa lajiin vähintään 110% ja hänestä tullaan varmasti kuulemaan vielä!

5 Milla Kelahaara

Milla kelahaara

Milla kelahaara

Milla Kelahaara sijoittui tällä kertaa kolmanneksi Fitness Expossa +168 cm sarjassa, mutta on näyttänyt jo aiemmin kyntensä niin bikini fitnesin, kuin body fitnesinkin puolella pärjäten niissä molemmissa kevään Fitness Classicissa. Molempia lajeja yhdistää naisellisen siro rakenne ja kapea vyötärö, jotka Millalta todellakin löytyy myös muuten tasapainoisesta lihaksistosta puhumattakaan. Milla alkaa olla kilpailemisessa jo ammattilainen ja kokemus näkyy myös lavalla, jossa hän kiinnittää huomion itsevarmalla esiintymisellä. Odotan Millalta paljon tulevaisuudessa ja olen varma, että tulevaisuutta varten on jo punottu uusia suunnitelmia. 

6 Ilona Siekkinen

Ilona siekkinen

ilona siekkinen

Ilona sijoittui omassa -168 cm sarjassani neljännelle sijalle Fitness Expossa, vaikka Jyväskylän karsinnoissa Ilona voitti kultaa. Ilona omaa bikini fitness kilpailijalle täydellisesti sopivan rakenteen ja Ilona on upea näky lavalla kauniin ulkonäkönsä vuoksi. Ilona esiintyy lavalla iloisesti ja itsevarmasti ja se onkin hänen vahvoja puoliaan. Ilona on myös nuori kilpailija, mutta on siitä huolimatta niittänyt mainetta useissa kilpailuissa. Ilonalla on ehdottomasti kaikki potentiaali pärjätä bikini fitnesissä myös tulevaisuudessa. 

7 Caroliina Kinnarinen

Caroliina kinnarinen

Caroliina kinnarinen

Caroliina ansaitsee ehdottomasti paikan yhtenä bikini fitness -kuningattarena. Caroliina on kuin ilmetty bikini fitness kilpailija upean rakenteen, itsevarman esiintymisen ja positiivisen esilläolonsa vuoksi. Caroliina selvästi panostaa lajiin ja työskentelee myös itse valmentajana toisille kilpailijoille. Todellakin ihailtavaa omistautumista tälle elämäntavalle! Käsitykseni mukaan Caroliina valmentaa itse itseään, joka on ihan superia! Tulokset kilpailuista puhuvat puolestaan Caroliinan voittaessa oman sarjansa +168 cm ja päästen näin MM-kilpailuun, josta Caroliina toi mitalin ainoana suomalaisena. Syksy oli Caroliinalle kova suoritus ja hänestä tullaan aivan varmasti kuulemaan jatkossakin!

8 Jonna Nygren-Jäntti

jonna nygren-jantti

Bikini fitness kuningattarien listauksen häntäpäähän pääsee Jonna Nygren-Jäntti, vaikkakaan se ei tarkoita sitä, että paikka olisi yhtään huonompi. Jonna sijoittui 7.sijalle +168 cm sarjassa, mutta näen hänessä valtavasti potentiaalia lajissa tulevaisuudessa. Jonnalla on upea lihaksisto ja rakenne. Jonna on urheilullinen ja kaunis. Kun paketti saadaan hiottua täysin kuntoon, niin mitalisijoille tullaan varmasti pääsemään tulevaisuudessa. Jään innolla odottamaan Jonnan seuraavaa siirtoa lajin parissa!

9 Saralotta Engblom

saralotta engblom

saralotta egblom

Listauksen kaksi viimeistä nimeä kuuluvat kahdelle ensikertalaiselle lajin parissa, jossa näen potentiaalia lajin parissa. Ensimmäinen heistä on Saralotta Engblom, kuvankaunis kilpailija, josta näkee ulospäin, että rakenne on täydellinen lajiin. Olen itseasiassa maininnut asiasta kasvotusten Saralotalle jo kauan ennen syksyn kilpailuja, ennen kuin edes tiesin, että Saralotta on ylipäätään uusi kilpailija – se oli hauska hetki se 😀 Saralotta sijoittui SM-kilpailuissa 8.sijalle +168 cm sarjassa. Voisin melkein nyt jo sanoa, että Saralotta on varmasti top 6 joukossa seuraavissa kilpailuissaan, milloin ne sitten ovatkaan. 110% bikini fitness kuningatar ainesta!

10 Clarissa Pajukoski

clarissa pajukoski

Clarissa pajukoski

Toinen ensikertalaisista on Clarissa Pajukoski, joka sijoittui niin ikään 8.sijalle puolestaan -160 cm sarjassa. Clarissa on myös kilpailija, jolle joskus sanoin, että hänessä on potentiaalia lajiin rakenteen puolesta. Mun onnekseni Clarissa aloittikin kilpailemisen nyt syksyllä ja ensimmäiseksi kilpailuksi 8.sija on hyvä suoritus. Pientä hiomista lookiin ja vielä vähän lisää treeniä, niin Clarissa on kova vastus kanssakilpailijoille. Hänessä näen myös valtavasti potentiaalia pärjätä bikini fitnesissä hyvinkin. 

 

Nyt on saatu Bikini Fitness Awards palkinnot jaettua omasta puolestani. Mitäs mieltä olette ja haluatteko antaa äänenne jollekin kilpailijalle, jonka nimeä ei ole listassa?! Odotan innolla kommenttejanne! 😀 

(15) Kommentit

 1. Tämä oli kiva! Melina&Milla omat suosikit ja Tii Alasimi oli upea ensikertalainen.

  1. pauliinafitworld says:

   Tii oli mun mielestä kans upea ja tulee varmasti pärjäämään 🙂

 2. Clarissa says:

  Oho! Olen nyt ihan mykistynyt että löydyn listaltasi 🙂 Ihana päivän piristys! Hyvää uutta vuotta sinne!

  1. pauliinafitworld says:

   Hih, ihana kuulla! Hyvää uutta vuotta myös sinne! 🙂

 3. Johanna Marketta says:

  hei, mielestäni myös Riikka Salo näyttää upealta ja voi tulevaisuudessa olla lajissa palkintosijoilla.

  1. pauliinafitworld says:

   En jostain syystä löytänyt mitään kuvia tms joten vaikea sanoa

 4. Mun mielestä Jaana Malytcheva olis ansainnut ehdottomasti maininnan!

  1. pauliinafitworld says:

   Otin nää amatööri kilpailijoista, joten sen vuoksi Jaana ei ole listalla. Muuten olisin ehdottomasti maininnut!

 5. Katarina Tunturi ei musta olisi ollut huono lisä tähän :)!

  1. pauliinafitworld says:

   Tää oli bikini kilpailijoista, Katarina on body fitness kilpailija 🙂

 6. Ihmettelen kun listalla ei ole Tuula Seilonen, joka oli Ben Weiderissä paras suomalainen sarjassaan ja tuli sm-kisoissa kuudenneksi. Olisi ansainnut olla kolmen parhaan joukossa.

 7. Missä SINÄ?! =) Sinä kuuluisit myös top10 listalle. Juulia Koskinen junioreista olisin laittanut listalle. Noista M.Kelahaara suosikki ja Keltaniemen hiuksia kadehdin, samalaiset kun saisi. Kiva postaus ja hauskaa uuttavuotta! Millaiset odotukset ensi vuodelle?

  1. Juulia says:

   Löysin tämmösen kommentin täältä… Ihana kuulla että olisit minut sinne laittanut:) saanko perustelut? 🙂

 8. Mieskatsoja says:

  Mites Tanja Sundell? Kova historia lajin parissa vaikka ei olekaan sm1 mitskua. Mutta onko listalla muillakaan, hmm…

 9. […] TOP 10 Bikini fitness -kisaajat 2016 […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *