fbpx
Treeni

Tunnelmat 2 päivää ennen kisoja

Mulla olis vaikka mitä postausaiheita mielessä, mutta ehkä kuitenkin keskityn siihen olennaiseen, eli viimeistelyviikon tunnelmiin.

Nyt ollaan jo reilusti voiton puolella, kun kisoihin on enää kaksi päivää. Viimeistelyviikko on mennyt todella hyvin ja nyt mennään siinä vaiheessa viimeistelyjä, että tankkaan maltillisesti hiilihydraatteja, jolla täytän lihakset.

Veden juominen lopetetaan huomenna illalla ja sunnuntaina sitä juodaan vain hörppien, jos on ihan kauhea jano. Saattaa kuulostaa hullulta, mutta kun tässä on 11 viikkoa dieetannut, niin nämä viimeistelyt menevät vaikka päällään seisten. Jano kyllä unohtuu, kun kisatilanne on päällä. Oikeastaan siinä unohtuu ihan kaikki muu ja ei ole ihme, että kisojen jälkeen saattaa vallata pieni tyhjyyden tunne, kun kaikki se kisahumu kaikkoaa. 

Olen myös itse huomenna Fitness Classicissa messuilla Supermass Nutrition osastolla. Tulen olemaan siellä aamupäivästä, todennäköisesti kymmenen jälkeen ja siitä ainakin muutaman tunnin, joten tulkaa ihmeessä moikkaamaan mua ständille, jos olette suuntaamassa messuille. Messuille on ilmainen sisäänpääsy, joten kannattaa ehdottomasti tulla käymään. 

supermass tiimi
Osa meidän super upeasta tiimistä! Oon niin ylpeä kuuluessani tähän tiimiin!

Oma kisani alkaa vasta sunnuntaina klo 15, mutta lauantai-ilta menee värissä ja lepäillessä, joten sen vuoksi tulen käymään messuilla vain aamupäivästä. 

Mulla on kaikin puolin hyvä fiilis kaikesta. Tämä on ollut mulle todella iso matka ja olen oppinut itsestäni aivan älyttömästi. Kiitollisena ja onnellisena astelen sunnuntaina lavalla. Olen niin ylpeä itsestäni, kun uskalsin lähteä kisadieetille aivan yksin. Jokainen hetki on ollut tärkeä nyt ja tulevaisuutta varten. 

Kuntokuvia en tällä kertaa laita, mutta olen sitä väläytellyt eilen ja tänään Snapchatissa, josta mut löytää pauliinafit nimimerkillä. 

Jos huulten täyttäminen kiinnostaa, klikkaa edelliseen postaukseen. 

 

(4) Kommentit

 1. Tsemppiä Pauliina ihan hirmuisen paljon. Mä huudan sut voittoon siellä. <3

  1. pauliinafitworld says:

   Voi ihana. Ja kiitos <3

 2. Tsempit täältkin! Katsomoon en tönä vuonna pääse mutta kotoota käsin jönnitön ja kannustan

  1. pauliinafitworld says:

   Kiitos paljon! :))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *